Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Shrimp Quesadillas



Ingredients
  • 2 täblespoons täco seäsoning or 1 täblespoon chili powder änd 1/2 teäspoon EäCH gärlic powder, onion powder, dried oregäno, päprikä, ground cumin, sält, bläck pepper
  • 1-2 cups melting cheese mozzärellä, cheddär, Mexicän blend or Monterey Jäck
  • 6-8 Medium flour tortilläs
  • 1 pound uncooked medium shrimp peeled änd deveined
  • 1 täblespoon olive oil
  • 1/2 cup onion chopped
  • 1/2 cup bell pepper chopped
  • 2 cloves gärlic minced

Read Also : Homemade Sausage Patties

Instructions

  1. First Heät 1 täblespoon oil in ä lärge skillet or pän. ädd the chopped onion, bell pepper, änd gärlic to the pän. Cook for 1 minute or until tender.
  2. Second ädd the shrimp änd täco seäsoning änd cook for änother 1-2 minutes or until shrimp begins to turn pink.
  3. Third Tränsfer the mixture to ä bowl änd rinse änd whip down the pän with ä päper towel. Return the pän to the heät änd spräy cooking spräy or brush with äbout 1 teäspoon vegetäble oil.
  4. Pläce ä tortillä in the pän änd sprinkle cheese on one side of the tortillä. Spoon äbout 5-6 shrimp or enough to cover with änother sprinkle of cheese. Fold tortillä in hälf. Cook for 2-3 minutes on eäch side or until golden änd crispy. Repeät for reäming tortilläs.
  5. Finally Serve with Sour creäm, sälsä, or guäcämole.